Doğum Haritanda Tüm Sırların Saklı. Öğrenmek istemez misin?

Arayışınız Işığınızdır

Doğum Haritanda Tüm Sırların Saklı. Öğrenmek istemez misin?

22 Ocak 2019 Makaleler 0

Doğum Haritası hangi yaşam potansiyelleri ile doğduğunu gösterir. Sadece sana ait özel bir fenerdir. Güneş karakterindir, Yükselen burç ise kimliğindir. Ay duygularını nasıl yaşadığını anlatır, Mars hareket etme biçimini belirler, Merkür aklın ve iletişim şeklindir, Venüs aşkı nasıl yaşadığını, nasıl yarattığını ve paranı anlatır… Satürn, hangi DNA ile doğduğunu, hangi karmayı seçtiğini ve hangi alt benliği taşıdığını elindeki öğretmen sopasıyla gösterir. Jüpiter üst benliğinde nasıl bir büyüklükte olduğunu kocaman bir lup ile seyrettirir ve şans verir. Uranüs devrimlerini nasıl yapacağına işaret eder, Pluton derin diplerindeki hazineleri ve karanlıklarını seni alt üst ederek yaşatır. Neptün, henüz dünyada ekilmemiş kozmik tohumlarının neler olabileceğini ve rüyalarının sonsuz zenginliğini deneyimletir.

Hele astroidler… Cupido aile ve biz olabildiğin her alanı belirler. Orfeus farkında bile olmadığın hangi kayıpların için yas tuttuğunu ve hangi acıyı arkanda bırakman gerektiğini söyler. Ceres besleyici ve korumacı yanındır. Circe kurtarıcılığın, İcarus kontrolsüz çıkışların, Baccus, bağımlılıkların, Niobe parçalanmışlıkların, Nemesis, cezalandırıcı intikamcı yanın, Pandora beklenmeyen tarafın, Kassanda medyum duyguların, Atlantis, ödediğin kefaretlerin, Phaeton, seni alıp götürendir, Admetos, sınırlandıkların, Zeus sözünün efendi olduğu yer, İsis parçaları birleştiren yanın, Apollon yaşamdaki parlak alanlarındır.

Gezegenlerin ve astroidlerin açıları; hangi alanda desteklendiğin ve kösteklendiğini söyler. Uğradığın herhangi bir taciz bile sır değildir haritanda. Tabi bununla nasıl baş edeceğini ve hangi kapıdan geçerek sıkıntı alanlarından çıkacağın da haritandadır.

Haritan; Partnerinle, ailenle, işinle nasıl daha iyi iletişim kuracağını da söyler. Kararlarını alırken hangi dönemlerin daha kolaylaştırıcı olduğunun sırlarını da verir. Hangi işin sana uygun olduğunu, neyi yaratmanın senin için daha kolay olacağını, hangi kariyerin senin zirven olabileceğini, hangi üstatlıkla yolunun misyonundan geçeceğini söyler… Gizemlerini nerede nasıl keşfedeceğini, yenilik tohumlarını nasıl bulacağını da…

Bunca şeyi bilmenin dayanılmaz hafifliğini yaşamak istiyorsan astrolojik danışmanlık için seni bekliyor olacağım.

Şu telefonun diğer ucundayım:

0539 509 23 13

Nesrin Dabağlar

Astrolog

Sharing is caring!