Nefes ile Rezonans

Arayışınız Işığınızdır

Nefes ile Rezonans

6 Şubat 2019 Makaleler 0

Hazır olun, çok uzun bir yazı okuyacaksınız… Elementler, renkler, formüller, moleküller, piramitler… Adı üstünde, bu enerji kozmik ve çok boyutludur. Nasıl çalıştığını anlamak için kompleks yapısını anlamalıyız… Yeni bilim çağının enerjisi ve bilgisi olarak dünyaya inmiştir ve onun frekansının ve işlevlerinin anlaşılması muhtemelen zaman alacaktır… Ama korkmayın, Mavi Elmas Enerjisini kullanmak çok kolay ve basittir, karmaşık ritüeller ve sembollere ihtiyacınız olmadan, özellikle aşağıdaki bilgileri ezberlemeden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Teknik bilgilerini aktarmayı kendime görev saydığım için tek tek anlatacağım. Saygılarımla. Nesrin Dabağlar

Kalabalık bir grup olarak 2014 yılı sonlarında, şamanik yoralar ve davetler sonucunda, hem özel sıkıntılarımız hem dünyadaki savaş ve şiddet için dua etmek üzere önemli bir ley hattının Türkiyeye giriş noktasında bulunan özel bir dağa çıktık. O dağın önemli bir Ley hattı noktası olduğunu da sonradan öğrendik. MAVİ ELMAS; ortak enerjilerimizin özel bir enerji noktasında buluşması sonucunda yaşadığımız uzun bir yolun ve ardından gelen sayısız mucizelerin hediyesidir. Dağa yaptığımız pek çok yolculuk sonrasında, 16 kişinin katıldığı bir çalışma sırasında herkesin eş görüsüyle, büyük bir Mavi Elmas vizyonu olarak, yoğun bir enerji duyumuyla gelmiştir. Çalışma bittiğinde herkes “aaa kocaman bir Mavi Elmas dönerek ortamıza indi” nidası attı. Hepimize serinlik hissettiren bir enerjiydi. Şimdi çalışmalarımız sırasında da aynı serinliği duyuyoruz. Yeni öğreniyorum ki bu frekansın rengini çatılara duvarlara kullandığımızda ısı yalıtımı yapıyormuş ve kiremit, boya sektöründe imalatına başlanmış. Tarihi sanatsal yapılarda kullanılan kobalt mavisi ve diğer mavilerin insana zarar veren kimyasal etkiler verdiği tespit edilmiş. Ama bu rengin hiç bir zararı olmadığı tespit edilmiş, bir devrim olarak kabul ediliyor.

Bu enerjinin gelişi bağımsız ve özgündür ama benim kişisel talebimle, BM Mikael’in Celia Fenn kanalı ve ünlü bir Türk Ruhçusu ile gerçekleştirilen Ruhsal celselerle onaylanmış ve desteklenmiştir. Hikayesinin tamamını ancak bir kitap ile yazıp anlatmak mümkündür. Aşağıda anlattığım tüm teknik bilgiler yıllar içinde sonradan bu enerjiyi araştırma sırasında tesadüfen karşıma çıkan ve beni şaşkınlığa uğratan eş bilgilerdir. YInMn Blue Rengin molekül yapısındaki tirigonal bipiramidal şekli, inisiyelik sırasında kişilerin üzerinde oluşturduğum piramit ile birebir aynıdır. Kullandığımız lapis lazuli kristaline kadar eş bilgilerin şaşkınlığındayım bugün… (Rengi bir kaç yıl önce şaşkınlıkla öğrenmiştim ama molekülü ile 5 Şubat 2019 günü tesadüfen karşılaştım) Sadece inisiyelerimizle paylaştığımız özel sembol ise rengi (YInMn Blue) ve şekli itibariyle dörtlü kutuplu polarizasyon içeren multiferroik alanı temsil eden bir semboldür. Yani Quadrupol bir enerjiyi sembolize etmektedir. Ve Mavi Elmas enerjisi şifalandırırken sizin için zamanın tüm veçhelerinde çalışır. Uygulamalar sırasında kullandığımız Mavi Elmas sembolü, özel başka bir kadim sembol ile çerçevelenerek korunmaya alınmıştır.

Ouadrupol için lütfen okuyunuz: Yeni Elektronik Madde Formu Bulundu.

Enerji ve Biz

Evrende her şey çoklu sistemde çalışır, aynı anda, her noktada. Bizim varlığımız da bu çokluluğun içindedir. Bir boyutta kederliyken diğer boyutta mutluyuz. Bir boyutta hasta iken diğer boyutta sağlıklıyız. Bir boyutta kasvetliyken diğer boyutta neşedeyiz. Bir boyutta katil iken diğer boyutta masumuz. Bu çok boyutluluğa rağmen kendimizi tek bir akış içinde zincirli zan ederiz… Sadece zan… Hasta isek hastayızdır, fakir isek fakir, mutsuz isek mutsuz. Bizi bu zanda tutan şey ise bir kere çökerttiğimiz için düşkünlük gösterip bir daha değiştirmediğimiz düşüncelerin titreşimidir… Sadece titreşim… 

Evrende herşeyin enerjinin bir formu olduğunu bilmek, sözde basit, farkındalıkta ise karmaşıktır. Enerjinin kendi gücü, eğilimleri, yasaları varken ben kendi bilinç ve bedenimle bu yasaları delip enerjiyi kendi lehime kullanabiliyor muyum, kullanabilir miyim? Kendimize sorduğumuz çok önemli bir sorudur bu…

Çok çok eski zamanlarda bu gücün insanda fazlasıyla var olduğuna dair ciddi kaynaklar var… Uzakdoğudan başlayıp tüm dünya kültürüne yayılan ve chi-ki-qi gibi isimlerle anlatılan insana ait enerjinin yönetilmesi ile evrendeki diğer enerji sistemlerine müdahale edebileceğimizi öğrendik ve yaşadık yıllardır. Reiki adıyla biliyoruz çoğumuz bunu… Bir üstat bu bilgiyi disipline ederek reki adıyla tüm dünyaya yayılmasına aracı olmuştur.

Enerjinin kişi tarafından kullanılmasında ustalaştıkça bu chi enerjisi gücünü ve boyutluluğunu da arttırmıştır. Tıpkı basit bir aleti kullanmayı öğrenen insana daha karmaşık olan çok fonksiyonlu bir aracın verilmesi gibi artık daha gelişmiş enerjileri kullanma gücümüz vardır. Bu nedenle artık dünyada daha güçlü, kozmik ve kompleks enerjiler kullanılmaktadır. Mavi Elmas kozmik enerji, bu kompleks enerji tiplerinden birisidir. 2014 yılında ilk tohumları dünyaya inerek chi olarak kullanım enerjisi tam şeklini 2015 yılında tamamlanmıştır. Bu kozmik enerjinin rengi “yinmin blue” adında özel bir mavidir.

Renk algısının evrim ile arttığı ve mavi rengin ileri tonlarının evrimimize bağlı olarak görülmeye başlandığı kabul ediliyor. Çünkü bu özel renk; göremediğimiz uzun dalga boyu kızılötesi ışığın yaklaşık% 40’ını dünyaya ve gözümüze yansıtır. Yani çıplak gözle görebildiğimiz renklerin skalasını genişletmektedir.

Bu mavi renk ne anlama geliyor?

Trigonal bipiramidal molekül yapısı

Yinmn blue rengi 473.2 nm dalga boyundaki mavidir. Bu frekans, lazer dalga boyları arasında yer alır. Yttrium, İndium, Manganez ve Oksijen atomlarından oluşan bu mavi rengin pigmenti yeni keşfedilmiştir. Pigmentin molekülü Trigonal bipiramidal koordinasyona sahiptir ve bu atom dizilimi nadir görülen multiferroik davranış verir. Aynı zamanda ferroelektrik davranış sergiler.

Multiferroik alan, elektrik polarizasyonun ve manyetik polarizasyonun buluştuğu alandır.

İki pozitif ve iki negatif yükün birleştirildiği dört kutubun yer aldığı bu alan, üç boyutlu maddi dünya kadar, madde-ışık yani zaman sınırlarının dışında da etki oluşması demektir.  

Bu rengin içindeki elementler o kadar özel ki, kısaca anlatmaya çalışalım.

Yttrium; lazerde kullanılır, renkli tv ekranı yapımında, floresan lamba, cam yapımında, kanser tedavisinde, suyun yaşını ölçerek fosilleri ayırt etmekte kullanılır, çok özel durumlarda yüksek oranlı bir şeffaflık sergiler ve altıgen yapıdadır.

İndium; gümüş renginde aşırı yumuşak, büküldüğünde ağlama sesi çıkaran, dokunmatik ve bükülen ekran yapımında, Lcd ekran, güneş pili yapımında, nükleer reaktör, transistör, kızılötesi dedektör, lazer, mikroçip yapımında kullanılan, atmosferik aşınmaya karşı aynadan daha güçlü bir kalkan ve foto ileticidir.  Adı menekşe anlamındadır. Parlak mavi menekşe rengi yansıması vardır. 

Manganez; Kemik oluşumu, hormon fonksiyonları, kan şekeri düzeni, bağışıklık sistemleri fonksiyonları gibi vücuttaki birçok işlemde rol oynar. Yaraların iyileşmesine, kemik oluşumuna, besinlerin emilimine yardımcı olur. Manganez iyonları, çok çeşitli enzimlerde ve fotosentetik bitkilerde bulunur. Bitkiler için hayati önemde bir elementtir, fotosentezin bir parçasıdır. Hayvanların karbonhidrat, protein ve yağ metabolizmaları için kullanılan 36 enzimin vazgeçilmez bileşeni mangandır.

Manganın en çok bilinen faydaları şunlardır;

  • Proteinlerin sentezlenmesinde önemli bir elementtir.
  • Metabolik süreçleri kolaylaştıran koenzim olarak çalışır.
  • Sindirim sisteminde ve besinlerin enerji üretmesinde görev alan minerallerde mangan bulunur.
  • Yağ ve karbonhidrat metabolizmasının oluşumuna katkı sağlar.
  • Antioksidan özelliği sebebiyle serbest radikallerle savaşır, kanser gibi hücrelere zarar verici hastalıklara yakalanma oranını düşürür.
  • Hormon sentezinin ve troid bezinin düzgün çalışmasını sağlar.
  • Kilo kaybını önler, organların verimli çalışmasına yardımcı olur.
  • Magnezyum, B ve E vitaminleri gibi minerallerin emilimine katkı sağlar.

Manganez eksikliğinin de bazı olumsuz etkileri vardır. Sürekli yorgunluk, halsizlik, hafıza problemleri, sinirlilik, unutkanlık, kilo kaydı, kısırlık gibi etkileri görülebilir. Göz ve işitme problemleri, obezite, saç rengi değişiklikleri, hipertansiyon, kas sorunları, kalp rahatsızlıkları gibi sorunlara sebep olabilir. Bebeklerde ve çocuklarda ise büyüme ve gelişme problemlerine yol açar.

Son olarak Oksijen… Yaşamın ateşleyicisi ve nefesin baş oyuncusu Oksijeni anlatmaya sanırım gerek yok… Onsuz yaşam bizim için mümkün değil…

YInmn blue molekülün piramit yapısı

Tüm bu bilgiler sonucunda, Mavi Elmas kozmik enerji nasıl çalışıyor, bu rengin frekansı ile biz neler yapabiliyoruz şimdi ona geçelim.

 Mavi Elmas Enerjisi, bizi tek bir titreşime zincirli olmaktan kurtaracak olan holistik algının enerjisidir. Mavi Elmas enerjisi, çoklu titreşimi algılayıp özgür seçimler yapabileceğimiz, bu yüzden yaratım gücümüzle bizi buluşturacak olan enerjidir. Boyutlar arasında hareket etmenizi sağlar. Çünkü sizi içsel huzur ve yaratıcı şefkatin derin duygusunda merkezlendirir. Bu merkezlenmeyi gerçekleştirdiğiniz zaman, bu içsel güç ve kuvvet ile ve içsel bağlantınızı ve yön duygunuzu kaybetmeden diğer frekansları deneyimleyebilirsiniz. Siz Dünya Gezegeninde çok boyutlu bir alana açılırken etrafınızdaki dış dünya ile etkileşmeye ve onu şekillendirmeye başlarsınız!

2015 yılında dünyaya inen güçlü Elmas Işık enerjileri, bilincin hızlanmasını ve ruhsal ve fiziksel evrim için DNA kodlarının daha ileri aktivasyonlarını sağlayacaktır. Bu yeni zaman yolu “Mavi” frekansının yoludur.

Işık Beden alanlarımız hızla değişmektedir. Epifiz Bezinde ve sinir Sisteminde, ve Dünya yaşam erkinin çakrası Solar Pleksus bölgesinde güçlü değişimler yaşıyoruz. Enerji beden alanımızdaki değişiklikler fiziksel beden alanımızı da hızla değiştirmekte. Pek çok kişi sıra dışı duyumlar ve deneyimler yaşamaktadır.

Bu konuyla ilgili lütfen okuyunuz: Foton Çağında artan sıra dışı deneyimler.

Dünyadaki kristal kodların aktivasyonu ile, evrensel bir “Biz” farkındalığına erişilmiştir. Bu birlik, kutuplu enerjilerin bir araya geldiği içsel bir birliktir. Tüm dünyada savaş varmış gibi görünse de; aynı zamanda, sevgi ve şefkatin iletkeni olan insan sayısı gitgide artmıştır. Bu insanlar sayesinde tüm yaşayan varlıkları seven ve besleyen enerji köprüsü oluşuyor. Bu köprü, benliğin tüm veçhelerinin (yüzlerinin) derin içsel birliğidir. Bu birlik sayesinde, boyutlara geçiş yapma, zaman çizgilerine geçiş yapma ustalığı kazanıyoruz. Zaman çizgilerinde geçişler yaşamayı aslında rüyalarımızda zaten yapıyorduk. Şimdi lineer zaman ve lineer zihin açıkken deneyimler yaşıyor olacağız. Bu geçişler; ışık bedenimiz farklı zaman çizgileri ve zaman ritimleri arasında hızla yer değiştirdiği zaman gerçekleşir. Fizik bedenimiz, ışık bedenin ne kadar farkında olabiliyorsa geçişleri de o seviyede hissedecektir.

Işık bedenimiz aynı zamanda yüksek boyutlarda yaşarken ve yaratırken, psikolojik seviyede üç boyutta maceralar yaşamaya devam etmeyi seçeriz, yani aslında uyuruz. Bedeninizin ve zihninizin, algı ve frekans seviyeleri arasındaki bu zaman yer değiştirmelerine alışması biraz zaman alacaktır. Bu yüzden Mavi Elmas frekansı sizin yardımcınız olacaktır. Mavi Elmas enerjisi, çok boyutlu varlığınızı tehlikesizce ve tam olarak deneyimlemenizi sağlayan frekanstır, güvenlidir.

Işık ve bilinç, farklı boyutlar arasında geçiş yaparken kozmik bir ızgarayı kullanır. “Izgara” seviyeleri, belirli boyut için kalıpları yaratan geometrik yapılardır ve eğer ızgaralar sizin bedeninizde gerçek yerindeyse, Işık bedeniniz o boyutlara bağlanmanıza izin verir. Bu geçiş ve akış boyutları, ızgaralar arasında akan saf enerjiden oluşur ve hareket ve duygu/hisler şeklinde deneyimlenebilir. Deneyim fizik dünyada değil sizin algınızda gerçekleşir.

Işık Beden fizik bedenle iki veçhe olarak birlikte çalıştığında ortak bir araç kullanır. Bu araç kalptir… Kalp hem elektrik hem manyetik alan taşıdığı için kalpte merkezlenildiğinde bilinçli yaratım kaynaklanır. Kalp merkezinde olduğunuz zaman, zamansızlık ve mekansızlık yerinde, sevgi, şefkat ve kabulün ilahi bilincinde olursunuz. Kalpten bir yaratıma başladığınızda, seçtiğiniz seviyeye ve getirmeyi dilediğiniz yaratıma bağlı olarak, uzay ve zaman ile çalışmaya başlarsınız. Zira kalp manyetik alanıyla, tüm boyutların ve zamanın içinde var olandır, kozmik kalp ile bağlantıdadır.

Geçmiş ve gelecek her zaman değişmektedir ve herhangi bir anda ya “geçmişe” veya “geleceğe” ya da aynı anda ikisine doğru ilerliyorsunuz. Aynı anda bir çok gerçekliklerde ve zaman çizgilerinde var olabilirsiniz ve yaptığınız seçimler tüm bunlarda özünüzü ve varlığınızı etkiler. Yaptığınız seçim şimdi anında gerçekliğinizi tanımlar…

Bu yeni güncellemeler ile bazılarımız tam bilinçli zaman yolcuları olacağız ve paralel yaşamlar arasında bilinçli bir şekilde gidip gelmeye başlayacağız. Geleceğin, şimdi anından geçmişi nasıl şekillendirdiğini anlamaya başlayacağız.

Bu frekansın tam gücünü bütünleştirmek için Kalp Merkezinden başlayarak akciğerlere nefes almak beden ve ışık bedenini genişletmeye ve dengelemeye yardımcı olur.

Kalp merkezinize odaklanın ve derin nefes alıp vermeye başlayın… Nefes alın ve verin ve bedeniniz oldukça gevşeyene kadar nefesinizin yavaşlamasına izin verin. Kök Çakranız vasıtasıyla Dünyaya ve Dünyanın kalbine kişisel kanalınızı açın. Dünya Ana kozmik kalbe uyumlanırken Onun Kalbinin atışları ile uyum içinde nefes almalısınız. Bu nefes bedeninizin etrafındaki torus alanınıza bağlanmanızı sağlayacak.

ARTI-EKSİ- ERİL-DİŞİL KUTUPLULUĞUN OLUŞTURDUĞU TORUS ENERJİSİ

Hepimiz, Tepe Çakra ve Kök Çakra merkezli iki piramitin dönüşüyle oluşan bir Torus kafesi içindeyiz. Geçmiş ve gelecek  arasında kendi lineer  akışımızda yaşarken tüm geçmişimizin ve geleceğimizin an’a yansıyan etkileri ile mücadele ederiz. Geçmişimizde DNA etkileri, karmalar, diğer bedenlenmelerin bilgileri vardır. Geleceğimizde ise potansiyellere bağlı kaygılar mevcuttur. İkisi arasında sıkışan varlık, zihin ve temel içgüdülere bağlı bilinçaltı arasında gidip gelen bir dengesizlik yaşar.

Mavi Elmas enerjisi sizi kalp merkezinize odaklar ve kalp merkezinizden yükselen enerjiyle Kozmik kalbe, diğer adıyla mavi kopyanıza bağlar. Kalp merkezinizden yükselen zirvesiyle bedeninizin etrafında bir kare piramit oluşur. Bu piramit; YInmn blue rengin molekül piramidal yapısıyla birebir aynıdır. Piramidin bir köşesi başınız, diğer köşesi ayaklarınız, diğer köşeleri ise sağ ve sol elinizdir.

Başınız tepe çakranın, bacaklarınız kök çakranın enerjisindedir. Sağ eliniz sol beyin frekanslarıyla, sol eliniz sağ beyin frekanslarıyla çalışır.  Sağ ve sol beyin dengesi bilinç için önemlidir. Sağ beyin dediğimiz özelliklerimiz ise bedenin alt kısmında bulunan ikinci beynin özellikleridir diğer yandan. Ruhsal ve bedensel sağlığın, zekanın, huzurun, dengenin gerçekleştiği bu frekans COHORENS DENGE’sidir. Ve kalp merkezli bir nefes tekniğiyle gerçekleşir.

Bu yüzden ELMAS piramidin enerjisi içindeyken tepe çakra- kök çakra- sağ beyin-sol beyin- üst beyin- alt beyin gibi merkezlerinizin hepsinin eşit katılımında olan çoklu bir enerji sistemi içindesinizdir. Mavi Elmas enerjisinin çoğulluk -çok boyutluluk özelliği bu sistemin sonucudur.

SİZ; Bu çoklu sistemin içerisinde ve aynı zamanda dünyada olduğunuzda, karmanızın, paralel evrenlerinizin, geçmişinizi ve geleceğinizin tüm veçheleri içindeyken kendi merkezinizde olmayı deneyimlersiniz. Kalpten başlayan bütünsel bir nefes kullanıyorsanız kararlarınız da merkezinizin yetkisindedir. Kalbin merkezi; zihine, içgüdülere, evrenden ya da dünyadan gelen titreşimlere göre değil ışık ve sevginin titreşimiyle karar verir. Bu titreşimin ritmi, kalp atışı gibidir. Mavi Elmas ile çalışırken bu frekansı hissedersiniz. 

Dünyadaki aha önceki chi titreşimleri sabit ve elektriğin düz akımı gibiydi. Mavi Elmas enerjisi ise ALTERNATİF AKIM özelliği taşır.                    

Elektrik akımı iki türlüdür: doğru akım ve alternatif akım. Doğru akım, büyüklüğü ve yönü sabit olan akımdır ve zaman çizgisi üzerinde yatay düz bir çizgi olarak gösterilir. Alternatif akımın ise yönü ve büyüklüğü düzenli olarak değişir ve zaman çizgisi üzerinde sinüs dalgası şeklinde görünür.

Alternatif akım bilim ve teknoloji dünyasının devrimidir. Tesla’nın neredeyse tüm araştırmaları alternatif akım üzerine idi. Alternatif akımla çalışan motorların başarısı, hidroelektrik santrallerin de temelini atmış oldu. Çalışmalarını daha da ileri götürerek akımın büyüklüğü ve frekansını değiştirip denemeler yaptı. Bu deneylerin sonucunda radyo vericileri, telsiz iletim cihazları, iletim için iyonosferden yararlanılması, radar cihazları ve daha birçok yenilik hayatımıza girdi. Mavi Elmas enerjisi de ruhun -bilincin- varlığın devrimini gerçekleştirecektir. 

UYUMLANANLARIN DİKKATİNE… ÖNEMLİ!

MAVİ ELMAS enerjisi doğarken 7 SEMBOL bilincini kullanmıştır. Yedi, insanın ve evrenin rakamı olarak kabul edilir, ayrıca üç ve dört sayılarıyla olan bağlantısından dolayı piramit geometrik formuyla ilişkilendirilir. Mavi Elmas titreşimine bağlandığımızda bedenimizle bir piramit oluyoruz, çoğaltan, bölen, çoklayan… 

Tekdüze ve lineer enerji akışını, alternatif akıma, yani gökkuşağı renklerine ayırıyoruz… Bu çoklayıcı durumda iken paralel evrenlerimizdeki, karmalarımızdaki, gecmişlerimizdeki ve tüm zamanlarımızdaki benliklerimizle birleşiyoruz ve şifalandırıyoruz… Bu çoklanma sırasında dengede kalıp, AN’ın bilincine merkezlendiğimizde üst seviyede ERK VE GÜÇ sahibi oluruz. O anın niyetini tüm zamanlarımıza gönderebilir ve değiştirebiliriz… Bunu yapabilmemiz NEFES’imizle bağlantılıdır. Kalbimizden yola çıkan nefesle önce kozmik kalbi birleştiriyoruz, sonra içimizden geçirerek yeryüzünün merkezine, yani kalbine gönderiyoruz. Yeryüzü merkezi ile sıkıca bağlantı kurduktan sonra tekrar kozmik kalbe doğru gidiyoruz. Bu alışveriş ve döngü ritmikleştiğinde MAVİ ELMAS’ın yaratım gücü çalışır…

Mavi Elmas enerjisi diğer enerjiler gibi ağrıyan yeri geçirmek, bedenleri şifalandırmak için değildir sadece… Mavi Elmas enerjisi, ağrıyan yerinizin size öğretmek istediği bir şey varsa, ağrınızı geçirmeyebilir. Ağrıyı yaratan faktörü ortadan kaldırmayı hedefler. Ağrının ilk tohumu yıllar öncesinde atıldıysa o zamandaki veçhenize ulaşır ve çalışır. Çünkü, Mavi Elmas enerjisi, bütünsel bir bilincin şifası için çalışır, holistiktir, çokludur, çoğuldur. Bütünle birlikte şifalandırır. Tüm zamanlarda, tüm bilinçlerde, tüm bedenlerde… Bu nedenle, tüm boyutlarınızdaki- zamanlarınızdaki ağrı geçene kadar ağrınız devam edebilir… Mavi Elmas Enerjisi, sadece fiziksel şifa için değil, olgular, kavramlar, ilişkiler, duygular, farkındalıklar, olaylar için de çalıştırabilir. Çatışmalı bir ilişki üzerine Mavi Elmas Enerjisi gönderebilirsiniz örneğin. Geçmiş zamanlarınıza ve gelecek zamanlarınıza da çalışma yapabilirsiniz. DNA dönüşümü için de Mavi Elmas kullanabilirsiniz.

Dünyadaki insanların Mavi elmas bilincini anlaması için kendi boyutlarında geçecek zamana ihtiyaçları vardır… Bu geçen zaman içinde gelmeniz gereken bilince ulaşıncaya kadar yolunuz devam edecektir. Kıskançlık, öfke, bencillik, düşkünlük vb bilinç seviyelerinden yükselene kadar pozitif sonuçları göremeyebilirsiniz… Kısacası Mavi Elmasın şifası sadece algıladığınız bu boyut bedenlerinizde değil, holistik olarak tüm zaman ve bedenlerinizde ve bilinçlerinizde çalışır….

MAVİ ELMAS ENERJİSİNE UYUMLANDIKTAN SONRA NELER YAPACAKSINIZ?

Uyumlama aldıktan hemen sonra enerjiyi özgürce kullanmaya başlayabilirsiniz. Hiç bir yasak ya da ön kural yoktur. Mavi Elmasın doğuşu sırasında başka bir kaynaktan (kişiden) gelen 7 sembol, Mavi Elmas için yardımcı olmuştur. Bu semboller şekilden çok bilinç boyutu-seviyesi ifade etmektedir. Bu sembolleri herhangi bir şekilde çizerek kullanmayacaksınız.  Uyumlanma sonrası her bir sembol için bir gün odaklanma ve düşünme yapabilirsiniz. Bu sembol bilinci benim hayatımda neleri ifade ediyor, bu bilinci hayatıma nasıl sokabilirim, nasıl uygulayabilirim, nelere dikkat etmeliyim, bakış açımı bu sembole göre nasıl değiştirmeliyim gibi…..

7 SEMBOL BİLİNCİ NEDİR?

Sembollerin şekilleri ve resmi tam da adının anlamı gibi sadece bir sembol… Onların anlatmaya aktarmaya çalıştığı herşey sadece farkındalık seviyelerinden ibaret… Her sembolün anlattığı durumu içsel olarak yaşamamız gerekiyor.

7 Sembol bilinci için lütfen okuyunuz: Mavi Elmasın yedi sembol bilinci

Torus bilgisi için lütfen okuyunuz: (http://www.neoder.org/?p=3278)

Kalpten başlayan nefesler için lütfen okuyunuz:http://www.neoder.org/?

MAVİ ELMAS VE NEFES 

ÖNEMLİ…. Mavi Elmas Enerjisine uyum sağlamak için kalp merkezli nefes alıp vermelisiniz… Kalbin çalışması ve çıkardığı sesler, dört bölümlü ve senkronizedir. Bu senkronizasyonun yarattığı bir manyetik alan vardır. Bu alan çok güçlüdür. Bu manyetik alanın gücünü kozmik kalbe ulaşacak kadar büyütür ve onunla birleştirirseniz MAVİ ELMAS yolunuzu açarsınız…

Mavi Elmas Enerjisi, kalp merkezli bir nefes tekniğiyle gerçekleşir. 

Bu yüzden ELMAS piramidin enerjisi içindeyken tepe çakra- kök çakra- sağ beyin-sol beyin- üst beyin- alt beyin gibi merkezlerinizin hepsinin eşit katılımında olan çoklu bir enerji sistemi içindesinizdir. Mavi Elmas enerjisinin çoğulluk -çok boyutluluk özelliği bu sistemin sonucudur.

Mavi Elmas Kalp Frekansınıza Uyumludur

SİZ; Bu çoklu sistemin içerisinde ve aynı zamanda dünyada olduğunuzda, karmanızın, paralel evrenlerinizin, geçmişinizi ve geleceğinizin tüm veçheleri içindeyken kendi merkezinizde olmayı deneyimlersiniz. Kalpten başlayan bütünsel bir nefes kullanıyorsanız kararlarınız da merkezinizin yetkisindedir. Kalbin merkezi; zihine, içgüdülere, evrenden ya da dünyadan gelen titreşimlere göre değil ışık ve sevginin titreşimiyle karar verir. Bu titreşimin ritmi, kalp atışı gibidir. Mavi Elmas ile çalışırken bu frekansı hissedersiniz. Mavi Elmas enerjisi ALTERNATİF AKIM gibi döngülü bir özellik taşır.

Mavi Elmas enerjisi, Elmas Işığın Çok Boyutlu Geometrik aracını yaratır. Bu araç; varlığın, Yeni Gerçeklik boyutunda hayat için çok önemli olan Kalp/Dünya Yıldızı/Dünya Kalp Bağlantısında topraklanmış ve merkezlenmiş kalmasını sağlar. Merkezde olmak, Işık ve Bilincin farklı boyutlar arasında geçiş yapmasını sağlayan “Akış” seviyeleri oluşturur.

“Akış” seviyeleri, belirli boyut için Kalıpları yaratan geometrik yapılardır ve eğer akış hatları yerindeyse, Işık Beden insanın o boyutlara bağlanmasına izin verir. Işık Bedenin bu iki yüzü, çok boyutlu aracı yaratmak için birlikte çalışır. Bu araç kalpte merkezlenir. Ve kalpten; tüm bilinçli yaratım kaynaklanır. Kalp merkezinde olduğunuz zaman, zamansızlık ve mekansızlık halinde, sevgi ve şefkatin İlahi bilincinde olursunuz. Bir yaratıma başladığınızda, seçtiğiniz seviyeye ve getirmeyi dilediğiniz yaratıma bağlı olarak, uzay ve zaman ile çalışmaya başlar ve şifa yaratırsınız… Bu yaratım frekansında iken, tüm dünyaya şifa yayarsınız…

Yol da sensin, yola vuran ışığın da… 

Zaman da sensin, zamana yansıyan sonsuzluğun da… 

Niyet de sensin, niyetlenen kalbin de… 

Cennet de sensin, cennete yürüyen özün de… 

Şifa da sensin, şifayı arayan benliğin de… Sen… Mavisin… 

Bilsen de bilmesen de…

Mavi Elmas Kozmik Enerjiyi kullanmak istiyorsan lütfen iletişim kur…

Nesrin Dabağlar

0539 5092313

Sharing is caring!