Hoş gel 2022

Arayışınız Işığınızdır

Hoş gel 2022

29 Aralık 2021 Makaleler 0

Acaba bu yeni yıla girsek mi girmesek mi dedim başlarken… Hoş bu seçim sanki bizim elimizdeymiş gibi. Evet, elimizde olmayan seçimler var di mi. Zaman akıyorsa ve nefes alıyorsak günler yıllar içinde yola devam etmemek mümkün değil.

Her yılı bitirirken gelenek halinde yeni yıl için astrolojik öngörülerimi yazarım. Aslında yıl içinde astrolojik yazı yazmadım. 2021 yılının gökyüzü etkileri pozitif yorumlamaya pek uygun değildi ve her yazmaya niyet ettiğimde haritaları açıp açıp geri kapattım. Yine pozitif bakış açısıyla yazmak niyetindeyim. Bu nedenle Balık burcuna giren Jüpiterden bahsederek yıllık öngörü yazmayı seçiyorum…

29 Aralık 2021 – 11 Mayıs 2022 ve 28 Ekim 2022 – 19 Aralık 2022 aralığında Jüpiter Balık burcunda bizlerle olacak. Göğün efendisi olan Jüpiter yılın enerjisini temel olarak belirleyen karakterdir. Yılın çoğunu iyicil olan Balıkta geçirecek olsa da Koç burcuna girdiği Mayıs- Ekim arası koç burcuna girdiğinde ise gökler ateş elementi ile dalgalanacak, dikkat… İçimizde verdiğimiz savaşlar dünya göklerine sıçrayabilir… “Aşağıda ne varsa yukarıda da o vardır.”  

Olasılıkların zor olanlarını yukarıya havale ediyorum ve Jüpiterin vereceği şansları anlatmaya geçiyorum şimdi.

Jüpiter bütün burçlara ilahi şifa ve iyileşme verecek öncelikle bunu söyleyelim. Doğum haritanızda Balık burcunda olan hangi ev var ise o alanlarda bolluk, kolaylık, şifa, bütünleşme, açığa çıkma yaşayacaksınız…

Yeni yıla Venüs metrosu ile gireceğimiz için maddi alanlar, para, sahip olma, mülkiyet, yıl boyunca tüm dünyanın konusu olmaya devam edecektir.

Merkür retro sonrası yılın ikinci ayında kova burcuna geçeceği için, eski oğlak enerjisinden çıkacak ve kovanın değişim, özgürlük, iletişimde kolaylıklar yaratıp bizi biraz daha dışarıya yönlendirecek. Eski kapanma dönemimiz rahatlayacak ve günlük hayatta yakın çevre ile daha samimi yakın ilişkiler söz konusu olacak.

Burçlara başlayalım mı? Unutmayın yükselen burcunuza göre okumalısınız.

Koç

Yükselen Koçlar ilahi sistemi bu yıl her zamankinden çok yanında hissedecek. Kariyer ve iş hayatınızla ilgili eski şanssızlıklarınız bitecek. Bu durum belki de eski işinizle ilgili bir sorun olarak gündeme gelecek olsa da, belki de yepyeni bir iş hayatına geçeceksiniz. Jüpiter destekçiniz olacak unutmayın. Yukarıdan yardım aldığınızı gülümseyerek fark edip olana “iyiki” demeniz mümkün…

Boğa

Yılın en şanslı burçlarından yükselen boğa toplumsal alanlarda yükselecek. Bu yıl büyük paralar kazanma şansınız var, hedeflerinize ulaşacaksınız, iyi değerlendirin, moralinizi yüksek tutun. Önemli bir hayat kararı alacaksınız. Kimlerle yola devam edeceğiniz netleşecek.

İkizler

Yükselen İkizler burcu zor bir yılı geride bıraktınız. Değişim başlıyor sizin için. Mesleki hayatınızda büyük dönüşümler olacak, yıllardır beklediğiniz fırsatları ilahi yardımla alacaksınız. Eski bir borç, miraslar, mahkemeler var ise dönüşüm ve değişimle yol alacak. Biraz zorlansanız da dönüşümün arkasının iyi olacağını hatırlayın derim.

Yengeç

Yükselen yengeçler yılın en şanslılarındansınız. 1,5 yıldır ciddi krizler zorlanmalar ve değişimler yaşadınız. Hiç destek almadan tek başınıza aştınız. Çok yalnız hissettiniz ama bu sene Jüpiter sizi ciddi olarak destekleyecek. 9. evinizde kendi yerinde olan Jüpiter tamamen sizinle, seyahat, eğitim, yeniden evlilik aşk mı istiyorsunuz, tam vakti. İsteyin, Jüpiter versin. Yeni ve köklü birliktelik başlangıçları yaşayacaksınız. Büyük kadersel döngüleri geride bırakıyorsunuz artık. Hak edişleriniz kapınızda. Bu sene çok şanslı ve bereketlisiniz. Yılın başında sürpriz bir partnerlik veya ortaklık söz konusu olabilir, büyük risklere girmeyin ve acele etmeyin. 2022 sonrasını bekleyin bu konuda. Yurtdışı, seyahat, medya konularında şanslısınız. Yılın sonunda inançlarınız tamamen değişmiş olabilir şaşırmayın.

Aslan

Yükselen aslanlar yeni yıla ortaklaşa paraların söz konusu olduğu alanlarda şanslı olarak gireceksiniz. Uzun süredir devam eden miras, dava varsa sizin lehinize sonuçlanacak. İlahi yardımı, geride bırakıp hakkınızı alamadığınız tüm mirasları maddi manevi alarak yaşayacaksınız. Hani takdiri ilahi deriz ya, başkalarının sizin hakkınıza çöktüğü tüm kaybettikleriniz size geri dönecek, sabrınızın ödülü olarak. Bu arada dönüşmek, değiştirmek istediğiniz, bırakmak, terketmek istediğiniz şeyleri kolayca terk edeceğiniz bir yıl olacak. Yılın başında iş hayatınızın gündelik olayları değişecek, fiziksel bedeninizde devam eden eski sorunlar şifaya kavuşacak. Bu şifa belki yeni bir ilaç ve-veya bir operasyon ile gelebilir, ürkmeyin. Sizin hizmet ettiğiniz alanlarda destek alacaksınız, size hizmet edenlerden büyük faydalar göreceksiniz yılın başında.

Başak

Yükselen başaklar bu yıl sizi evlendiriyoruz, çünkü bu yıl bekar başak kalmayacak o kadar. Yok eğer evliyseniz yeni ortaklıklara, yol arkadaşlıklarına, yepyeni anlaşmalara doğru yürüyeceksiniz. Çünkü Jüpiter yıl boyunca 7. evinizde balık burcunda sizi yoğun olarak şifalandıracak. Evli başaklar çocuk sahibi olma aşamasına geçebilirsiniz. Yıl boyunca Zeus terazi 2. evinizde yer aldığından 2022’de parasal konularda sizin sözünüz hükümdar olacaktır, ne istediğinizi iyi belirleyin, söyleyin ve elde edin. Ortaklık evinizde Jüpiter olduğu için ikili tüm ilişkilerde sahip olmak istediğiniz herseyi açıkça ifade etmeniz durumunda kazancın sizinle olacağını söylüyor. Bu sene şansınızı açıkça ikili tüm ilişki alanlarınızda yaşayacaksınız, bu fırsatı kaçırmayın.

Terazi

Yükselen Teraziler, Jüpiter etkisini 6. ev konularında yaşayacaksınız. İş hayatınız, sağlığınız, gündelik rutinleriniz konusunda şanslı dönemdesiniz. Döngüler, hizmetler alanında ne ektiyseniz sizin için hasat zamanıdır bu yıl. Çabalarınızın meyvelerini alacaksınız. Gündelik hayatınız canlanacak, hareket yoğunluk, başarı sizinle olacak. Yılın ilk günlerinde aile ev taşınma gibi konularda çözmeniz gereken durumlar söz konusu olacak. Aile hayatınızda değişiklik söz konusu.

Akrep

Yükselen Akrepler hadi şanslısınız… Aşk sizinle olacak, çünkü Jüpiter 5. evde yani aşk evinizde yol alacak. Çocuğu olmayan akrepler dikkat bebek geliyor. Yatırım, şans oyunları, altın ve ayrıca flört etme, sahnede olma, sahneye çıkma gibi konularda yıl sizindir. Siz saklanmayı seversiniz ama hiç kurtuluşunuz yok, bu yıl sizi aşk coşturacak ve biz sizi seyredeceğiz, kaçamayacaksınız. Güneşin evindeki Jüpiter tüm parıltısıyla size kahkaha attıracak. Bu arada kitleleri arkanızdan götürme enerjiniz açığa çıkacak. Akrepin Aslan tarafı aktive olacak ve bu ilahi bir elle gerçekleşecek.

Yay

Yükselen yay, ev yuva hane aile konularında şanslı olacaksınız. eviniz yoksa ev geliyor, aileniz yoksa aile kurabilirsiniz, ailenizden destek alabilirsiniz. Kökleriniz güçlenecek, atalarınızla bağınız şifalanacak. Bu sene yerleşmeyi düşündüğünüz bir yer varsa yerleşebilir, bunun için taşınabilirsiniz. Evinizi güzelleştirebilirsiniz, evliyseniz yuva içinde mutluluğunuz artacaktır. Jüpiter 4. evde olacağından yengeçin ve korunma enerjisinin tüm güzelliklerini yaşayacaksınız. İlahi olarak korunduğunuzu hissedeceğiniz bir yıl olacak, aileniz tarafından büyük destekler gelecek.

Oğlak

Gelelim yükselen Oğlaklara, 2 yılın tamamı ve bu yılın sonu sizin için epey zorlayıcıydı. Size Jüpiter yeni çevre, arkadaşlıklar, iletişimler, ticaret yolları konusunda yardım edecek. Yıl boyu çok güzel haberler alacaksınız. Yılın başında kendinizle ilgili önemli karar alacaksınız. Uzun zamandır ertelediğiniz bir karar. Yılın başlamasıyla kararın aktifleşmesi hemen başlıyor, hazırlıklı olun. Sizin için aktif yoğun iletişimli dışa dönük bir yıl olacak. Epeydir kapandığınız kutudan çıkacaksınız. Zihin kalıplarınızda derin dönüşümler meydana gelecek ve yıl içinde çok değişeceksiniz. Çocukluğunuzda yaşadığınız travmalar şifalanacak, gözünüz aydın.

Kova

Yükselen kova, zaten sizin zamanınız başladı. Büyük gezegenler ve dönem kovaya gireceği için sizin çağınız geldi. Para ve mülk evinizde olan Jüpiter size bolluk, para, mülk getirecek 2022’de. Yılın başında kayıp ettiğiniz eski bir aşk ile ilgili bir muhasebe yaşayacasınız. Eski bir travma sonuçlanacak ve yeni gündeme geçeceksiniz, önemli bir olay bu.

Balık

Yılın en şanslı burçlarından birisi de yükselen balık. Bu sene aksiyonunuz artacak, aktifleşeceksiniz. Kazancınız artacak, yeni bir iş ve kariyer söz konusu. Bu yıl zaten balık Jüpiterin tam desteğini alacağını yılı dışarıdaki tüm zorluklara rağmen siz muhteşem yaşayacaksınız. Kendiniz, öz varlığınız, temel yapınız o kadar şifalanacak ki, yıl sonunda inanamayarak geriye bakacaksınız. Bu senenin şansını sakın ola kaçırmayın, kendinizi anlama, çözme, değiştirme, dönüştürme konusunda ne yapacaksanız yapın artık, ilahi yardım sizinle. Balık burçları kendilerini tanıma ve belirleme konusunda en bahtsız burçtur, lütfen bu seneyi iyi değerlendirin. Özellikle mayıs-ekim arasındaki koç Jüpiter size yeni başlangıçlar şansı verecek ama bu sırada öfke, kin, cezalandırma, savaşma enerjisine yanılarak, uymayın.

Nesrinin Notu: Sevgililer, yükselen derecesine göre Jüpiter transit konumunuz farklı olabilir. Bu yüzden doğum saatinizi biliyorsanız nokta atışı yıllık öngörü için bir astrologdan yardım almanızı öneriyorum. Örneğin 20 üzeri derecelerde bir yükseleniniz varsa yükseleni takip eden burcun öngörülerine de dikkat etmeniz gerekir. Örneğin 25 derece akrep yükselen için yay öngörüleri de söz konusudur.

Hoş gel 2022… Çok ihtiyacımız var… Ama Jüpiter Balık, ilahi gücün yüksek olduğu, ilahi sevginin büyüdüğü zamanlardır, teslimiyet zamanlarıdır, dua zamanlarıdır. Duamız ve inancımız bol olsun…

Füsun Nesrin Dabağlar

29 Aralık 2021

Akçay

Sharing is caring!