Kadim Arketip Kartları

Arayışınız Işığınızdır

Kadim Arketip Kartları

21 Şubat 2022 Arketipler 0

İnsanın varoluş ilkselliğinin ana tipleri ARKETİP olarak tanımlanmıştır. Tüm insanların davranış ana kalıplarının kuşaklar boyu aktarımını sağlayan kimlik-kişiliklerdir ve kolektif bilinçaltını oluşturan kök örneklerdir. Kavram olarak ilk defa JUNG tarafından kullanılmış ve tanımlanmıştır. 

Kimdir bu arketipler, neden onlara arketip dedik? Aralarındaki kaotik ilişkiler, düşkünlükleri, kızgınlıkları, savaşları, aşkları neden bize yansıyor? Bu yansımalar bizi nasıl oluyor da yüksek derecede etkiliyor… 

Neden biliyor musunuz? Aslında biz onlara yansıyoruz çünkü. Onların varlık halini besleyen insanın ta kendisidir. 

İçimizde kaç tane alt benlik (Arketip) var?

Hangimiz sadece tek bir benlik ile karar verip yol alıyoruz?

Verdiğimiz kararların ne kadarı bilincin dışından geliyor?

Bilinç kendini hangi alt modaliteler ile algılıyor?

Arketipler hayatımızı ne kadar yönetiyor?

Hayatımızda etkin olan kişilerin arketipleri ile ilişkimiz nedir?

Bilinç ve kolektif bilinç arketiplerle nasıl bir ilişki içinde?

Büyüme döneminde farkında olmadan etkilendiğimiz arketipler hayatımızda hangi sonuçları doğuruyor?

Yaşadığımız travmalar ile arketiplerin ilişkisi nedir?

Kadim Arketip kartları 55 arketip ile dünyada ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Mitoloji uzmanı Ayşenur Atik ve Mitolog Astrolog Füsun Nesrin Dabağlar tarafından oluşturulmuştur.  İçinde elementler, gezegenler, yaratılış mitolojilerindeki Arketipler mevcuttur. Her kartın taşıdığı elementsel ve arketipsel enerjiler ile mevcut an enerjisini tespit eden analizler ve geleceğe yürüyüşte metaforik anahtarlar ile yol göstericilik yapacaktır. Kitapçıkta bulunan tüm açılımlar kişilerde test edilmiş ve onaylayıcı geri bildirimler alınmıştır. 

İçimizde akça tane alt benlik-arketip var?

Her açılım ile her kartın içerdiği yüksek enerji, direk varlık alanınızda etki yaratacağı için oyun gibi görmeyiniz, sıradan amaçsız açılımlar yapmayınız. Öncelikle tek tek kartların içerdiği enerjiyi tanımaya anlamaya çaba gösteriniz. Zamanla bilginiz artacak ve ustalıkla kullanmaya başlayacaksınız. Bu konuda sizlere ön eğitim verilecektir… Her zaman özel danışmanlık alma seçeneğiniz de mevcuttur. Ayrıca yine dünyada ilk olarak tarafımdan sunulan Kişisel Arketip alt modellerinizi öğrenmek için dişil- eril Arketip testi yaptırmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

Saygı sevgi ile…

Füsun Nesrin Dabağlar

Whatsapp 05395092313

Sharing is caring!