Sweep Nefes ile Çakra Çalışması

Arayışınız Işığınızdır

Sweep Nefes ile Çakra Çalışması

25 Şubat 2019 Makaleler Nefes 0
Maslow Piramidinde Çakralar

Sweep nefes;  çakralarınızı şifalandırmak için kullanılan nefes uygulamasıdır.

Çakraların her biri vücudunuzdaki bir bezin karşılığıdır. Çakraların tıkalı olması, ters yönde çalışması, ya da yetersiz çalışması demek, ilgili bezin çalışmasında sorun olması demektir. Endokrin sistem olarak adlandırılan bezlerin, bedenin kullandığı enerjiden yeterince pay almaması, ya da negatif enerjiye maruz kalması sorunun başlangıcıdır. Bezlerin hücrelerine yeterince oksijen gitmiyor olması, onları beden enerji sisteminin dışına atar. İhmal edilmiş aile bireyleri gibi küser ve yeterince verimli olamazlar. Bu sırada fiziksel olarak çalışmaya devam etmek zorunda olduklarından hücrelerinin içinde toksinler birikmeye devam eder. Bezlerin dokularında biriken toksinler zamanla sistemlerinde arızalara neden olur.

Toksinlerin vücuttan atılmasını %70 oranında solunum işlemi gerçekleştirir. Bezlerin hücrelerinde birikmiş bu toksinleri temizlemek, yenilenmelerini sağlar. Bu temizlik detoks gibidir ve yine soluma yoluyla yani nefesle mümkündür. Düzenli, sürekli ve disiplinli nefes detoks çalışmalarıyla endokrin bezlerinizi temizleyip, hücrelerini yenileyebilirsiniz. Derin ve büyük hacimli nefesler alınıp, uzun süreli nefes vermek, toksinlerin atılmasını kolaylaştırır.

Nefesin taşıdığı güç iki türlüdür. Birincisi mekanik ve kimyasal işlemin meydana getirdiği Elektrik Güçtür. İkincisi farkındalığınızın nefesinizle buluşması ile yakaladığınız Manyetik güç… Prana denilen nefesin ruhu, bu manyetik güçtür. Nefesin taşıdığı bu manyetik enerjiyi bükerek yapamayacağınız şey yoktur. Beden üzerindeki mekanik ve manyetik enerjiyle nefesinizi aynı frekansta titreştirmek bu yetkiyi kullanmanızı sağlar.

Sweep Nefes bu bilgilerle hazırlanmış bir tekniktir.

Öncelikle hangi çakranızda enerji sorunu olduğunu bilmelisiniz. Çakralarınızın enerjilerini algılayabilmek için Dedektif Nefesi kullanabilirsiniz.

Sweep Nefesi Nasıl Uygulayacaksınız?

Oturur ya da yatar pozisyonda olabilirsiniz. Ortamınız sakin olmalı, tütsü, mum ve müzik kullanabilirsiniz. Nefesiniz kesinlikle Round nefes olmalıdır, yani küresel alınan bir Torus nefes. Torus küresinin içinden kalın bir enerji kanalı geçer ve üzerinde çakralarınızın her biri bir girdap gibi döner. Kanalın akışı çakra girdaplarından doğrudan etkilenir. Çakralar tıkalı olduğunda enerji kanalınız da tıkalıdır.

chakr

DENGE

Derin bir nefes alarak hedeflediğiniz çakrada nefesinizi kilitleyin ve bu çakrada bir süre durun. Sonra zihninizde ya da ellerinizle çakranızdan başlayıp, her iki yana doğru tıpkı bir soba borusunu içten küreyerek süpürüp temizler gibi imajinasyon yapın ve tekrar çakra merkezine dönün. Bu sırada yaptığınız şey, enerji bedeninizin o alandaki negatiflerini küreyerek almaktır. Çakra etrafından temizlediğiniz negatif enerjiyi çakranın ortasından nefes vererek dışarıya gönderin. Verdiğiniz nefes, uzun süreye yayılan güçlü ama yavaşça verilen bir nefes olmalıdır.

Kök ve sakral bölgenizin tüm kaslarıyla yapmalısınız ve karnınızı içe çekilecek kadar boşaltmalısınız. İçinizden dışarıya attığınız hava bittiğinde 4-5 saniye kadar bekleyin ve çakra bölgenizdeki hücrelerin titreşimlerini hissedin. Onlarla iletişim kurun, ihmal ettiğiniz, dışladığınız her an için özür dileyin, onlarla bütünleşin. Bu sırada çakranızda dışarıya doğru açılan bir hareket hissedeceksiniz. Bu çalışmayı en az 7 dakika ve 7 gün uygulayın. Sorunlu çakranızla ilgili durumların ve enerjinin hayatınızda nasıl değiştiğini sevinçle izleyeceksiniz.

Nesrin Dabağlar

İletişim: 0539 5092313

Sharing is caring!