Çiftin Nefesi(Dişil Nefes) Çalışması

Arayışınız Işığınızdır

Çiftin Nefesi(Dişil Nefes) Çalışması

26 Şubat 2019 Nefes 0
Kadın Bedeniyle ve Ruhuyla Değerlidir

Çiftin Nefesi Çalışması, dişil enerjiye ait kadınların uyguladığı sıradışı bir nefes çalışmasıdır.

Eski  kadim zamanlarda, kadının gücü ve Rüya farkındalığı büyük önem ve farklılık taşırdı. Kadınlar enerjiyi bükme ve rüya görme konusunda özel donanımlara sahiptir. Fiziksel, beyinsel yapı farklılıkları, yaratım gücü taşır. Kadınlar, evrensel enerjinin dünyadaki trafolarıdır. Bir rahimden geçmeden dünyaya inilmez. Yaşam enerjisi onlardan geçmeden evrilmez. Her erkeğin hayatı dört kadın sütun ile desteklenir. Annesi, eşi, kızı, kızkardeşidir bu sütunlar. Annesiz doğamaz, eşsiz eksiktir, kızı, kızkardeşi ya da onların enerjisini taşıyan kişiler ile dişinin bambaşka bir yönleri ile tanışır.

Bu yüzden kadim zamanlarda dişi enerji kutsanmıştır ve özel görevler verilmiştir kadınlara. Çiftin nefesi, kadim zamanlardan kalan bir tekniktir. Değişik kültürlerde farklı versiyonları vardır. Uzak doğu sistemlerinde benzer çalışmalar mevcuttur. Rüya çalışmaları ve özetleme çalışmaları ile birlikte, dişinin üzerindeki negatif etkileri, eski ilişkilerin enerjilerini, geçmiş hikayelerin hasarlarını; bedenden, zihinden, bilinçaltından temizlemek ve gücü geri kazanmak için uygulanmaktadır. Çiftin nefesi çalışması düzenli yapıldığında rüya alanında kapılar açılır. Kurallarına göre uygulandığında, fiziksel ve ruhsal güç birlikte büyür. Eskiyen kartalın tüylerini ve gagasını yenilemesi gibi yeniler dişinin varlığını.

Rüyalarda gidilen alan, dişil ve sezgisel özellikler taşır ve rüya erki kazanmak büyülüdür. Sadece deneyimleyen bilir tadını. Sezgisel özellikler taşıyan bilinmeyen bu dişi alanımıza, kendi gerçek farkındalığımız için mutlak ihtiyacımız vardır. Uyanık iken yarattığımız her şey erildir çünkü. Dişi-eril bütünleşmesi olmadan mutluluk olmaz, eksik yanımız her an başka bir mecrada patlar hayat boyu. Kendi gerçek çiftiniz, dünyadaki karşı cinsinizde değil, bilinmeyen alandadır. Ve ona sadece rüya kapısı yoluyla ulaşabilirsiniz…

Kadın; rahimi nedeniyle, kendi bilinmeyen bu alanını fark etme konusunda olağanüstü yeteneklere sahiptir. Çünkü kadın, doğal bir rüya görücüdür. Kadının içinde; evrensel güç ve sonsuz enerji potansiyelleri vardır.

Çiftin Nefesi çalışması ile negatif enerjilerden temizlenecek, dişil organlarınızın fiziksel ve enerjisel sağlığına kavuşacak ve rüya farkındalığınızla buluşacaksınız. Bu nefes sırasında uygulanan akış, sinir sisteminiz üzerinde merkezden (rahimden) başlayan bir enerji topunu tüm bedeninize ulaştırır. Bu yol üzerinde mesane, yumurtalıklar, böbreküstü bezleri, omurga, boyun, beyin, epifiz, hipofiz bezleri, tiroid bezleri, sindirim bezleri vardır ve nefes ile tüm bu yolu katederek temizlersiniz…

İÇERİĞİ

– Bilinç-zihin-bilinçaltı farkındalığı, geçmiş kayıtlar
– Ortak bilinç tanımı ve onunla bağlantı yollarımız
– Çift’in (Double) tanımı
– Çiftin, zaman algısı ile ilişkisi ve zaman cepleri
– Aşk ve sevgi enerjilerinin olumlu olumsuz etkileri
– Kadının bedensel-enerjisel özellikleri ve pozitif kullanımı
– Kadın ve rüya ilişkisi ve yönetimi
– Rüya farkındalığı ve kapıları
Çiftin nefesi çalışması (The Double Breath)
– İzlenimler ve geri bildirimler
Çalışma içeriği özgün ve Nesrin Dabağlar’a aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Nesrin Dabağlar

İletişim : 0539 509 23 13

Sharing is caring!