2020 yılının enerjisinde nelere dikkat etmeli

Arayışınız Işığınızdır

2020 yılının enerjisinde nelere dikkat etmeli

1 Ocak 2020 Makaleler 0

HOŞGELDİN 2020… BÜYÜK DÖNÜŞÜM YILI…

Her gün geçirdiğimiz enerjisel ve ruhsal evrimin ne kadar hızlandığını gördükçe, bunu farkeden biri olduğum zannıyla, daha fazla nasıl fayda olabilirim diye de sormaktayım her an… 2020 yılının özel bir yıl olduğunu bilgiyle ve hissedişle biliyoruz. Hızlı evrilen ve mevcut sistemlerin artık tıkandığı bir dönemdeyiz. Çok az kaldı Uranüs retrodan çıkıyor, bizlere neler getireceği konusunda öngörüler pek çok şey anlatıyor. Satürn, Pluton, Jüpiter kavuşumuna az kaldı. Yaklaşık 4000 yıl önce yaşanan bir kavuşumun yeniden yaşanması dünyanın çok ciddi değişime hazırlandığını söylüyor. Bizi sarsıcı şeyler bekliyor tüm dünya olarak…

Bu enerjisel evrimi daha kolaylıkla nasıl yaşarım ve özel günlerin ve zamanların enerji kapılarından daha fazla nasıl yararlanırım diye soranlara bazı cevaplarımız olmalı dedim ve aşağıda sıraladım:

* Nefesiniz çok önemli, tam kapasite ile nefes almaya en acil şekilde geçmelisiniz. (Hava Elementi) ( Sağlam duruşa ve bedene ihtiyacımız olacak)

* Sağ-sol beyin dengesi çok önemli bu dönemde. Tam kapasite nefes almayı, sağ-sol beyin dengesini de sağlayarak gerçekleştirmelisiniz. Beynin epifiz, hipofiz, hipotalamus dengeleri için hem nefesinizde, hem bedeninizde itinalı olmalısınız. Beden egzersizleri mutlaka gerekli. Kas, sinir, kemik, eklem esnekliğinize dikkat etmelisiniz. (İkilem ve çatışma enerjisi bizi zorlayabilir)

* Kalp enerjiniz tam da bu zamanda herşeyden önemli bir merkez halindedir. Çünkü Eril-düşünen insan ile güdüleri ile hareket eden insanda dengeyi sağlama merkezi kalptir. Kalbin yüksek manyetik alan taşıdığını artık duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum. (Ateş elementi) (Ayırt eden ve koşulsuz sevgiyi hissedebilen kalp aklına ihtiyacımız olacak)

* Bağırsaklarınız ayrı bir bilinç taşımaktadır ve evrimsel olarak çok önemlidir, ne yediğinize, nasıl sindirdiğinize dikkat edin. (Toprak elementi) (Beslenme devrimi mutlaka gerçekleşecek)

* Su ile ilişkinizi sağlam tutun, bedeninizin yaklaşık %80 i su ve suyun hafızası olduğunu hiç ama hiç unutmayın. Hem içtiğiniz su ile, hem kullandığınız su ile, hem dünyadaki tüm su enerjisiyle iletişim halinde olun, onunla konuşun ve ona komut verin. (Su elementi)

* Toprak ve doğaya mutlaka dokunun, bedeninizi toprak ile sağaltın.

* Hiç durmadan düşünen beyninizi meditasyon yaparak mutlaka dinlendirin. (Neptün uyanışına ihtiyacımız var)

* Bedeninizde esneklik gerektiği kadar düşüncelerinizde de esneklik mutlaka gereklidir. Düşünce ve inanç olarak tutunduğunuz her şeyi ama herşeyi titizlikle analiz edin, sizin yüksek hayrınıza ne kadar hizmet ettiğini sorgulayın ve bırakmanız gerekenleri hiç acımadan terkedip bırakın. Bu dönem yüklerinizin hafif olmasına kesinlikle ihtiyacınız var. (Oğlak disiplini)

* Özkaynaklarınızı ortaya çıkarmanız isteniyor bu yüzden sanatsal, yeteneksel yanlarınızı mutlaka kullanıma açın. Müzik, resim, renk, dans, şiir gibi uğraşlar, ilham, sezgi ve yaratım enerjinizi aktive etmek için en iyi araçlardır. (Uranüs Boğada olacak)

* Duygular sizin yaratımınıza tabidir, bedeninizdeki biyokimya sonucudur. Hislerinizin sevgi, aşk, şefkat, paylaşım, af, kabul, için hizmette olmasına dikkat edin. Şehvet, kızgınlık, öfke, ceza, kin, nefret, korku, anksiyete, bencillik gibi duygularınızı en kısa zamanda bedeninizden temizleyin. (Ay döngüsü hepimizin duygu bedeninden yansıma yapar)

* Ruhunuzun var olduğundan, saf bir enerjiden yaratıldığından, dünyasallık nedeniyle taşıdığınız tüm negatifliklerin asla ona ait olmadığından şüphe duymayın. Ruhunuza iman edin, dünyasal varlığınıza değil. (Yay enerjisi)

* Kendinize ruhsal yolunuzda ilerlemek için izin verdiğinizi sık sık sözcüklerle tekrar edin. (Dünya Karmasından sıçrayabilmeliyiz)

Nesrin Dabağlar 01 01 2020 ANKARA

Sharing is caring!