2022 Yengeç Dolunayında Burçlar

Arayışınız Işığınızdır

2022 Yengeç Dolunayında Burçlar

17 Ocak 2022 Makaleler 0

18 Ocak’ta 27 derece yengeçte bir dolunayımız var… Bu dolunayda Plutonik etki ile biraz zorlayıcı olsa da yengeçin güzel alanlarda işlevli olması nedeniyle olacak bitişler mutlaka ki hayrımıza olacaktır. Yengeç burcu aile ev hane korunma bakım şefkat vatan huzur barınma konularını yönetir. Bu konular hepimiz için hayat kabımızı detaylandırır. Kendimizi hangi alan içinde tanımlıyoruz? Yaşadığımız ev, konut, doğduğumuz aile, anne babamız, atalardan süregelen karmik etkilerimiz, kalıtsal hastalıklarımız, aile örfümüz, geleneklerimiz, beslenme alışkanlıklarımız, hatta yattığımız yatağımızdır. Elbette yuva deyince içinde olduğumuz evliliği de içerir.

Dolunaylar bitmesi gerekenleri sonlandırır deriz biz astrologlar. Yengeç 27 derecede dolunay olduğu için burcun da son dereceleri olması nedeniyle hiç göz yaşımıza nazımıza bakmadan bitirecek üstelik. Plutonik bir dolunay olması da bunu destekler, zira Pluton yeniden doğmak üzere ölmeyi, alt üst olmayı, her ne mevcutsa tam tersini deneyimletmeyi gerçekleştirir. Dramatik algılar, depresyonlar, karamsarlıklar, kıskançlıklar, tutkular, derin duygular ve cinsellikler Plutonun işidir.

Yükselen Koç Burçları için Dolunay

Ay dördüncü evde dolunayı gerçekleştirecek. Yani kendi evinde ve ev yuva hane mekan evlilik konularında yüksek oranda sizi etkileyecek. Kariyeriniz ve geçmişiniz kökleriniz arasında sıkışabilirsiniz. İş değiştirmek, ev taşımak, boşanmak, hangi alandaysanız o alanı terk etme isteği ve kararı vermek durumunda kalabilirsiniz. Merkür ve Venüs retrosu nedeniyle bu isteklerinizi söylemek, eyleme geçirmek, başlatmak konusunda aceleciliğinize rağmen hemen gerçekleşmeyebilir. Az sabır, bir ay içinde taşlar yerine yerleşecek, bu arada kararlarınızı gözden geçirme fırsatı bulacaksınız.

Yükselen Boğa Burçları için Dolunay

Siz üçüncü ev alanında dolunay yaşayacaksınız. Çevreniz, kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınız, çocukluğunuza ait geçmişte kalan kişilerden çok önemli bitiş ve değişim haberleri alacaksınız. Zihin akıl düşünce farkındalık gibi konularda sizin bir döneminiz bitiyor olacak. Fikirleriniz değişecek ve onları artık yenileriyle değiştirmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Direnmeden değiştirebildiğinizde sizin için artık kendinizi daha özgür hissettiğiniz yaşam ilkeleri ile hayatınıza devam edeceksiniz. eski arkadaşlarınızın yerini bambaşka ortamlar ve dostluklar alabilir.

Yükselen İkizler Burçları İçin Dolunay

Maddi manevi kaynaklarınız, sahip olduklarınız, evleriniz, mülkleriniz, paralarınız, manevi varlıklarınızla yerlerini yenisinin alması beklentisiyle vedalaşabilirsiniz. Aile yuva yerleşim iş kısacası sahip olduğunuz her şey sonlanabilir, sıkı durun. Siz neyi kendinizin malı mülkü sayıyorsanız yengeç dolunayının hedefi de o olacak bunu unutmayın. Bu bir düşünce, bir kişi, bir eşya, bir makam bile olabilir. Kaynaklarınızı nasıl kullanıyorsanız o şekilde etki alırsınız. Buna rağmen eskide kalmış alamadığınız maddi manevi haklarınız miraslarınız mahkemeleriniz sürpriz bir şekilde size verilebilir, hayırlısı olsun.

Yükselen Yengeç Burçları için Dolunay

Siz kendinizi nasıl bilirsiniz sevgili yengeçler? İşte dolunay kendinizi nasıl bildiğiniz, nasıl tanımladığınız, nasıl bir mayadan oluşturduğunuz ile ilgilenecek ve karşı alan yedinci ev yani partner ve ortaklık evi olduğu için güçlü ortaklar, partnerler baskın çıkıp sizin özünüzü dönüştürebilir. Yengeç korunmacı ve zor değişen tutucu bir enerjidir, değişmeye direnebilirsiniz, yapmayın! İzin verin ki artık kendinize yüklediğiniz görevleri ortaklarınız yol arkadaşlarınız devralabilsin. Çünkü sistem size hizmet edecek, şanslısınız. Jüpiter balıkta iken sizi işbirliklerinizin ürünleri, ortaklarınızdan kalanlar, eşlerinizden gelenler ile besleyecek bu yıl. Sürpriz kazançlara hazır olun, hem de yorulmadan.

Yükselen Aslan Burçları İçin Dolunay

Sevgili aslanlar dolunay bilinçaltı evinizde olacak. Bu aslan burcu için bütünde iyiye hizmet eden bir enerjidir zira aslan genellikle görünmeyeni değil, görüneni bilir ve algılar. Gizli olanı farketmek sizin için kolay değildir. Bu yüzden dolunay size fark etmediğinizi farkettirecektir. Karşı aksta ise size hizmet edenler, günlük rutinleriniz ve fiziksel sağlığınız olduğu için sizin bile bilmediğiniz, farketmediğiniz gizli sıkıntılarınız sonuçlanabilir. Gizli düşmanlarınız artık pes edebilir. Rüya boyutunuz değişebilir. Bağışıklık ve sağlığınıza biraz dikkat edin ve gözden kaçırmayın hiç bir ayrıntıyı. İş hayatınızın gümlük rutini değişebilir, bazı iş arkadaşlarınızın gerçek yüzlerini görebilirsiniz.

Yükselen Başak Burçları İçin Dolunay

Sevgili başaklar 11. ev sosyal alanlar, uzak mesafeler, gökyüzü kozmik, gruplar dernekler örgütler, teknoloji alanında bitişler ve sonrası kendi sahnenizde yepyeni başlangıçlar sözkonusuysa olacak. Yeni bir aşk gelebilir, yeni kazanımlar, yaratımlar ortaya koyabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz bir topluluktan, dernekten sosyal çevreden ayrılıp sadece kendinizi hedeflediğiniz alanlara geçebilirsiniz. Kalabalık toplantılara katılmayı bırakıp, yeni aşkınızla romantik kişisel etkileşimler içinde olabilirsiniz. Kozmik alanda ve teknoloji alanında peşinde koştuğunuz bir şeylerden artık vazgeçebilirsiniz. Ya da bir süredir uğraştığınız bir icadınız artık tamamlanabilir, marka aşamasında mutlu sona ulaşabilir.

Yükselen Terazi Burçları için Dolunay

Bir süredir kariyer için çırpındığınız alanda bitiş gerçekleşebilir, bir işi sonlandırıp yeni bir işe adım atabilirsiniz. Sizin için çok önemli değişiklikler söz konusu. Aile gündemi nedeniyle belki baba faktörü nedeniyle taşınabilirsiniz. Babanızla ilgili bir şeyler sona gelmiş olabilir, annenizle ilgili birşeyler başlayabilir. Bitmeyen eviniz varsa artık bitebilir, bir türlü alamadığınız evi alabilirsiniz. Sert bir değişim gibi gözünüze görünse de sizin hayrınız içindir, unutmayın. Güneş 4. evde parlayacağı için yuva konularında pozitif etki söz konusudur, ürkmeyin.

Yükselen Akrep Burçları için Dolunay

9 ev konularında etki alacaksınız. Yurtdışı planlarınız varsa gündeminiz değişebilir, biten ve başlayan şeyler için şaşıracaksınız. Özellikle yüksek öğretim ve uzmanlık alanında uzun süren hedefleriniz varsa nihayete erebilir. Düşünsel ve inançsal değişiklikler ile de karşı karşıya olacaksınız. Yeni yakın çevre içinde olmanız söz konusu, hiç ummadığınız yeni dostluklar var sizi bekleyen. Kardeşler alanına dikkat, bir şeyler gözünüze çarpacak bu alanda ve aktifleşecek. Zihniniz kardeşler ve yakın arkadaşlar ile ilgili yeni akışlar kazanacak. Uzak ülke seyahati de söz konusu.

Yükselen Yay Burçları için Dolunay

Yay burçları bitmeyen bir miras ve paylaşım var ise çözülecek. Dolunay 8. evinizde. Çok büyük paralar gelebilir veya gidebilir. Bir davanız var ise sonuçlanabilir, beklediğiniz bir türlü gelmeyen mirasınız elinize geçebilir. Paranızı yatırıma yönlendirebilirsiniz, mali değişiklik söz konusu. Ayrıca bir ruhsal ölüm ve yeniden doğum süreci içinde olabilirsiniz. Ruhsal derin alanlarda ani değişimler bekleyin kendinizden. Depresyonda iseniz artık bitebilir. Şifalanmayan bir konu var ise mistik bir yardımla şifa gelebilir ve artık bitebilir. Bir süredir içinize kapandıysanız artık çiçek gibi yeniden soluk alabilir ve açabilirsiniz.

Yükselen Oğlak Burçları İçin Dolunay

Eş partner, ortaklık, birlikte yürülen yollar bitebilir, sürüncemede olan her ne varsa bu alanda keskin kararlar alacaksınız ve biten bitecek başlayan başlayacak. Bu konuda siz etkin olacaksınız ve baskıyı siz yapacaksınız. Kendinizi birey olarak çok güçlü hissedeceğiniz, artık benim dediğim olacak, buna yeterliyim diyeceğiniz bir dönem başlıyor. Titrek edilgen pasif kaldığınız ne varsa artık perdeyi kopartıp atacak ve parlayacaksınız. Ne istediğinizden emin olmanız gereken bir dönemdesiniz, kararsız kalmayın ve gerekeni yapın. Tüm ortaklıklarda yeni döneme sizin başlatma enerjinizle gireceksiniz. Seçiminizi bilin ve gerçekleştirin.

Yükselen Kova Burçları için Dolunay

Bir süredir uğraştığınız sağlık konuları varsa iyi yönde sonuca ulaşacak. Bilmediğiniz bir hastalığınız varsa korkmadan üstüne gidecek ve çözeceksiniz. Keskin dönüşümlerle fizik bedeniniz için kararlar alacaksınız, beslenmeniz değişebilir, sigarayı bırakabilirsiniz. Günlük iş hayatınızda keskin değişimler söz konusu olabilir, iş yapma şekliniz değişebilir. Size hizmet eden yardımcılarınız ve hayvanlarınız varsa onlarla ilgili konular sonlanabilir. Cesur kararlar alma döneminizdesiniz. Kaybetme korkunuz varsa artık bu korku hangi alanda olursa olsun sonlanacak ve daha cesaretli olacaksınız. Konfor alanınızdan çıkacaksınız.

Yükselen Balık Burçları İçin Dolunay

Balık yılın şanslısı… Beşinci ev konusunda dolunay etkisi olacak. Aşk flört çocuklar konusunda ertelediğiniz beklettiğiniz ne varsa sonlanacak. İşi ciddiye alalım artık diyeceksiniz. Sahneye bir süredir koyulan, bireysel alanda sıkışıp kalan, hayal ededurup bir türlü yaratmadığınız ne varsa ya vazgeçeceksiniz ya da resti çekip elinize ipleri alacaksınız. Bu arada kalabalık sosyal ortamlara akmaya başlayabilirsiniz. Yeni gruplara dahil olabilirsiniz, uzak yollar, gökyüzü, teknoloji gibi konulara yönelebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz, bol aktivasyon başlayabilir. Sosyal medyayı kullanma alanınız değişebilir.

Güzel bir Jüpiter yılında güzel bir yengeç dolunayıyla başlayan 2022 hepinize tüm istediklerinizi getirsin…

Saygı Selamla

Füsün Nesrin Dabağlar

17 Ocak 2022

Akçay

Sharing is caring!